GENEL BAŞKANIMIZDAN OVP ELEŞTİRİSİ: BUNUN ADI ACI REÇETE!

Açıklanan orta vadeli programın yurttaşlara yönelik “acı reçete” olduğuna vurgu yapan Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay, planın gerçek anlamda bir “sefalet programı” olduğunu söyledi.

İktidar tarafından açıklanan “Orta Vadeli Program” hakkında yazılı bir açıklama yayımlayan Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay “OVP’de belirsizlikler ve acı reçete var. Vatandaşa 2024 yılına kadar bu zam ve zulüm ortamının devam edileceği açıkça söylenen Orta Vadeli Program, esasında bir ‘sefalet ve yoksulluğun derinleşerek kökleşmesi’ programıdır” dedi.

“EMEKÇİLERİN ÜZERİNDEKİ VERGİ YÜKÜ KALDIRILSIN, BAĞ-KUR PRİM İNDİRİMİ SAĞLANSIN”

Açıklamalarında emekçilere yönelik acil tedbirler alınmasını isteyen Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay, “Emekçilerimizin sırtındaki vergi yükü alınmalıdır. Vergi dilimleri ücretli çalışanların lehine yeniden düzenlenmeli, memur, emekli maaşları ve asgari ücrete enflasyonun üzerinde zam yapılmalıdır. Bağ-Kur’lu esnaflarımıza verilen prim günü indirimi de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılır açılmaz gerçekleştirilmelidir” ifadelerine yer verdi.

 

Alpay açıklamasında ayrıca, bütün toplum kesimlerinin enflasyonun altında ezildiğine işaret ederek, kalıcı ve köklü iyileştirmelerle vatandaşın hayatlarının bir an evvel kolaylaştırılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Zaten bir hesabım var

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ