Milliyetçi Sol Parti Ata’mızın huzuruna çıktı

Genel Başkanımız Gazeteci-Yazar Hüseyin Alpay, Milliyetçi Sol Parti’nin Kurucu Genel Başkanı olarak Resmi törenle Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Milliyetçi Sol Parti Başkanlık Divanı Üyeleriyle gerçekleşen ziyarette Anıtkabir Özel Defteri’ne yazan Genel Başkan Alpay, “30 yıllık siyasi hayatımın özeti; yolunuzdan ayrılmamak, ülkünüzü ülkümüz olarak kitlelerle paylaşmak ve Sizin milli düşüncelerinizi halkımıza anlatmak için verdiğimiz çabalardan ibarettir. Politikayı; mal-mülk edinmek için değil, hayatınızı ortaya koyarak Türk Milleti’ne emanet bıraktığınız Türkiye Cumhuriyeti’ni, hayatımız pahasına koruyup yaşatmak ve bizden sonraki nesillere emanetinizi teslim etmek olarak görmekteyiz.” dedi.

Milli Sol Genel Başkanı yazdığı metinde şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Atatürk, İlkelerinizden en önemlisi “Milliyetçilik” bizler için vazgeçilmez bir değerdir. Milliyetçiliği, Demokratik Sol anlayışla ifade edip, ulusumuzun “tam bağımsızlık” ülküsüyle kendi değerlerini koruyarak uygar ülkeler arasında yerini alması temel amacımızdır. Savunageldiğimiz MİLLİ SOL, Sizin devrimci dünya görüşünüzün ve Milliyetçilik ilkenizin harmanlandığı ülkemize özgü bir siyaset tarzıdır.

30 yıllık siyasi hayatımın özeti; yolunuzdan ayrılmamak, ülkünüzü ülkümüz olarak kitlelerle paylaşmak ve Sizin milli düşüncelerinizi halkımıza anlatmak için verdiğimiz çabalardan ibarettir. Politikayı; mal-mülk edinmek için değil, hayatınızı ortaya koyarak Türk Milleti’ne emanet bıraktığınız Türkiye Cumhuriyeti’ni, hayatımız pahasına koruyup yaşatmak ve bizden sonraki nesillere emanetinizi teslim etmek olarak görmekteyiz.

Aziz Paşam, Kurucusu olduğunuz Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşayacağına olan inancımızla, büyük hatıranız önünde Kurucular Kurulu Üyesi arkadaşlarımla saygıyla eğiliyor, yolunuzdan ve görkemli ideallerinizden hayatımız boyunca ayrılmayacağımıza, bir kez daha manevi huzurunuzda söz veriyoruz. Ne mutlu Türküm diyene!”

 

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Zaten bir hesabım var

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ